søndag 4. mars 2018

Stua til pers...

Nå har tiden kommet for å male stuepanelen. Det heter seg det at man bør male på denne tiden av året, fordi da er panelet på sitt tørreste. Da unngår man kanskje at panelen trekker seg sammen, og etterlater ufine loddrette striper... :)

Det værste med jobben er jo ikke malingen akkurat, men alt for- og etterarbeidet. Alt som må flyttes unna, tas ned og ryddes vekk før man i det hele tatt kan ta malekosten fatt. Og de samme tingene må da settes tilbake da jobben er gjort :)



På grunn av plassmangel, så valgte jeg å ta en vegg av gangen. Det betyr jo selvsagt at jobben vil ta maaange dager, men det spiller ikke så stor rolle egentlig. Begynte med den lengste veggen, men det var også den som var lettest tilgjengelig uten store tunge møbler som måtte tømmes for alt innhold, hehehe... Sofaen fikk plass midt på gulvet, bilder og vegglampe ble tatt ned, så var det bare å gå løs på veggen med "Kvist- og sperregrunning".



Dagen etter fikk veggen 1. strøk med panelmaling, og etter atter en dag var det klart for strøk to...


Fargen jeg valgte for tre av veggene heter Sjøsmaragd, og er en vakker sjøgrønn farge. Tenkte kanskje den ville være litt mørk, men liker den :) På den siste veggen bli det fargen Fusion. Den er veldig mørk petrol. Spennende!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar