lørdag 14. september 2019

Kjærlighet ved første blikk

Den lykken man kjenner når man omgir seg med farger - den kan faktisk kjøpes for penger :) Man må bare elske finn.no....

I går søkte jeg rundt på nettet, som så mange ganger før, etter "fargerik".... og vanligvis finner jeg maange flotte, og artige skatter, men sjelden dukker akkurat DEN opp. Den du har lett etter i mange år. Den som du bare vet du må ha, uten å se på hvor i landet den befinner seg. Akkurat den følelsen fikk jeg i går, da DEN dukket opp på skjermen under Google bilde søk. At det var en annonse på finn, som var utgått på dato, stopper ikke denne kjerringa :)

Etter å ha sendt melding til selger, kom jeg på at det kanskje var lurt å sjekke hvor i landet dette var. Ikke det at jeg ville latt meg stoppe av en tur til Bergen, men av praktiske hensyn....jobb....penger....hunder....osv.... ville det absolutt være en fordel om selger holdt til innen en, la oss si,  4 timers biltur.... 😉.....Lettelsen var stor, da jeg kunne konstantere at DEN var innen rekkevidde - i Oslo. Lettelsen ble til pur lykke da selger kunne tilbakemelde: Jada, hun hadde den fortsatt, på ett lager.

Så uten å kaste bort ett sekund, avtalte vi å møtes dagen etter, på Ryen.

Full av støv sto den der, i sin litt falmede prakt., stappet ned i en diger pose.
Det var kjærlighet ved første blikk 💔

---------------------------------------------

Lurer du på hva DEN var?
Les "Lykken kommer i mange farger" 😁

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar