torsdag 5. desember 2019

Anita flytter inn

 Selv om jeg elsker jula, har jeg aldri vært stor fan av å dra en busk fra skogen inn i huset. Som drysser bare du ser hardt på den, og som du bruker de neste 6 månedene på å bli kvitt... De små grønne, stikkende nålene kryper fram fra de utroligste steder i laaaang tid. 

Så ganske høyt opp på ønskelista mi står kunstig juletre. Dessverre får jeg nesten si, så er det langt mellom de kunstige trærne som faktisk ser bra ut. Og jeg har ikke tenkt å betale 5-sifret for busken for å si det sånn.

En annen ting jeg ikke er stor fan av, det er Black Friday... eller Black Week for den skyld... Mest fordi jeg mistenker butikkene for å sette opp prisene i forkant, sånn at det skal se ut som ett veldig godt tilbud. Nå er jo ikke tilbud å forakte heller, så derfor ville jeg i år gjøre litt research. 

Jeg ville kjøpe ett kunstig juletre, derfor brukte jeg ukene i forkant av den berømte novemberdagen til å finne ett tre jeg likte. Som resultat av letingen, satt jeg med en liste over juletre jeg kunne tenkt meg. Så var det bare å vente.



Og sånn kom Anita inn i familien. 
210 cm høy. 450 ledpærer. 4462 tips. 20 kg. Dimbar og naturtro.
Mor var i ekstase.
Nå kan jula bare komme.






 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar